Jelle ! - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van Daan Matthijsse - WaarBenJij.nu Jelle ! - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van Daan Matthijsse - WaarBenJij.nu

Jelle !

Door: Daan Matthijsse

Blijf op de hoogte en volg Daan

03 Mei 2013 | Nederland, Scheveningen

De afgelopen weken hebben we door Nederland gezworven. Maar we zijn ook in Nederland vanwege de geboorte van ons derde kleinkind. En het is zover.

Afgelopen nacht, nog net 2 mei , is onze jongste dochter bevallen van een zoon : Jelle.
Een mooi kereltje dat we vanmiddag samen met de andere opa en oma hebben bekeken in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag.

Jelle ,onze dochter en schoonzoon zijn nog in het ziekenhuis

Waarschijnlijk tot zondag moeten moeder en kind nog ter observatie daar blijven. Alles gaat goed maar er zijn een paar kleine complicaties die goed moeten genezen.

Wij genieten van de rust na een paar hele spannende dagen.

Volgende week gaan we zeker nog even met Jelle in Scheveningen knuffelen. Morgen wordt onze kleinzoon Finn al weer acht jaar. Dat gaan weer aan de andere kant van land vieren.

• 03 Mei 2013 - 23:29

Carel En Marjan:

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd!!

• 05 Mei 2013 - 11:00

Corrie En Anno :

Vanuit de Provence van harte gefeliciteerd!

Corrie en Anno

• 06 Mei 2013 - 22:44

Magda En Loe Hellwig:

Van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon en lekker genieten, en hopen dat moeder en kind snel en
    gezond naar huis kunnen.
    groetjes

• 13 Mei 2013 - 12:43

Thea Den Braber:

Nou geweldig!Hartelijk gefeliciteerd met jullie derde kleinkind. Ik lees het nu pas omdat ik maar af en toe op jullie site kijk om te weten waar jullie nu weer vertoeven en dus dan wel aan jullie denk : ) !!!
    Ik hoop dat het goed gaat met de kersverse mama en haar kindje natuurlijk en dat papa ook bekomen is van het spannende gebeuren wat een geboorte toch altijd is. Groetjes van ons.
    Willem en Thea

• 16 Mei 2013 - 22:26

Coby De Vries:

Hoi Daan en Marijke,

Keek weer eens op jullie site en zag dat jullie weer opa en oma geworden zijn. Van harte gefeliciteerd, ook namens Kees. Toevallig zaten Kees en ik vandaag filmpjes en foto's te bekijken en uit te zoeken, omdat we nog iets in elkaar moeten zetten voor het huwelijk van Jouke, eind deze maand.
    We kwamen heel veel tegen uit de tijd dat onze kinderen met elkaar speelden en ook Mandy en Denise
    zagen we steeds terug. En nu......zijn ze zelf moeder van kleine kinderen. Ook onze Esther is weer
    zwanger. Zij (en Robin) verwachten hun tweede in september.
    Geniet van de kleine Jelle zolang je nog in Nederland bent en veel succes met jullie verdere reis.

Coby de Vries